Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Locuri de joaca din metal pentru copii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Loc de joaca
Out Of stock
Descriere
Oferta noastra contine locuri de joaca din lemn si locuri de joaca din metal, turnuri cu tobogan, rame de nisip, balansoare, jucarii pe arc, hinte, cataratori, casute.

Echipamentele de joaca propuse de noi sunt adecvate spatiilor publice fara supraveghere.

Designul atractiv le transforma intr-un loc de joaca perfect pentru gradinite, parcuri, pensiuni si hoteluri.

Alaturi de un loc de joaca la un pret accesibil, va punem la dispozitie servicii de transport si instalare sau supervizare autorizata pentru instalarea locului de joaca si suprafete sinetice cauciucate (pavimente elastice).

Materialele utilizate in constructia lor indeplinesc standardele de siguranta in vigoare si toate suprafetele sunt finisate, neexistand pericolul de intepare (margini rotunjite si slefuite). Lemnul utilizat pentru locul de joaca este acoperit cu lac acrilic non toxic pentru exterior, de diferite culori. Elementele de conectare sunt confectionate din metal galvanizat si nu permit dezasamblarea fara instrumente specifice in scopul vandalizarii locurilor de joaca. Toate elementele metalice utilizate in constructia echipamentului de joaca sunt protejate impotriva intemperiilor prin aplicarea unei vopsele non toxice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura