Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gazon rulou pentru peluze insorite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Roluri gazon
Out Of stock
Descriere
Un teren de sport profesional creat cu gazon in rulouri nu necesita o ingrijire speciala pentru ca rezultatul final este un gazon matur si sanatos, in timp ce un spatiu verde creat prin insamantare necesita luni de ingrijire pentru a atinge maturitatea.

Dupa ce rulourile de gazon sunt montate pe terenul pregatit in prealabil singurele operatiuni care trebuiesc facute, sunt cele legate de intretinere, si anume de udare (irigatii), de fertilizare si de tratament pentru ca spatiul verde creat sa ramana sanatos, de un verde crud si proaspat.

Rulourile de gazon pot fi montate practic oriunde si oricand, chiar si in acele locuri in care insamatarea este imposibila, ar fi prea costisitoare sau descurajant de laborioasa.

Rulourile pentru gazon se fixeaza rapid in locurile unde sunt montate si in cateva saptamani spatiul verde creat este gata pentru o utilizare intense.

Gazonarea prin montarea de rulouri se poate realiza in orice perioada anului, cu exceptia situatiei in care terenul este acoperit de zapada.

Montarea de gazon rulouri este singura metoda care va asigura transformarea unui teren gol intr-un spatiu verde in doar cateva ore si mareste valoarea estetica si financiara a proprietatii dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura